nieuws

Presentatie GaultMillau in Circustheater

Restaurant

GaultMillau presenteert haar jaarlijkse restaurantgids de komende drie jaar in het Scheveningse Fortis Circustheater. Dat zijn GaultMillau, de gemeente Den Haag en het circustheater overeengekomen.

Presentatie GaultMillau in Circustheater

De afgelopen jaren vond de gidslancering plaats bij Palombini in Breukelen en het NH Barbizon Palace hotel in Amsterdam.

Met de stap wordt de in 2008 gestarte samenwerking tussen Den Haag en GaultMillau verder doorgezet. Vorig jaar profileerde de stad zich als eerste gemeente prominent met een apart hoofdstuk in de gids.

Wethouder Citymarketing Frits Huffnagel, gidscoördinator van GaultMillau Carsten Klint, directeur Den Haag Marketing Anja Overhoff en directeur Hendrik Wassenaar van het Fortis Circustheater tekenden in restaurant Le Cirque de overeenkomst.

Om de presentatie van de gids de komende jaren te organiseren gaat GaultMillau Nederland een samenwerking aan met restaurant Le Cirque en cateraar Maison van den Boer voor de culinaire invulling en bijbehorende logistiek, het Fortis Circustheater biedt de capaciteit en alle faciliteiten voor het evenement.

De presentatie van de GaultMilaugids voor 2010 is op maandag 26 oktober in Scheveningen.

Meer berichten over GaultMillau:

Reageer op dit artikel