nieuws

Zeeuwse restaurants verlengen Restaurant Week

Restaurant

Voor vijf restaurants in Zeeland is de Restaurant Week zo succesvol, dat ze besloten hebben deze eigenhandig te verlengen naar twee weken.

Zeeuwse restaurants verlengen Restaurant Week

‘Het concept van de Restaurant Week slaat hier zo goed aan, dat we afgelopen augustus veel mensen hebben moeten teleurstellen’, zegt Mart Scherp van restaurant Scherp in Middelburg, één van de deelnemers aan de ‘extended version’ van de Restaurant Week.

De vijf deelnemende zaken waren bij de vorige editie zo snel volgeboekt, dat ze besloten hebben in de week na de officiële Restaurant Week van DiningCity hetzelfde menu voor dezelfde prijs nog een week langer aan te bieden. ‘Voor deze week kan er uiteraard alleen via de restaurants zelf gereserveerd worden’, benadrukt Scherp.

Naast Scherp in Middelburg doen mee: Katseveer in Wilhelminadorp, De Oesterbeurs in Yerseke, De Campveerse toren in Veere en Spetters in Breskens.

Meer over de Restaurant Week:

Reageer op dit artikel