nieuws

iPad vervangt papieren menukaart

Restaurant

Restaurant Global Mundo Tapas in Sydney, Australië, presenteert gasten de menukaart via de meest recente innovatie van Apple, de iPad. De papieren menukaart is er vervangen door een, veel duurder, digitaal exemplaar.

iPad vervangt papieren menukaart

Het restaurant heeft een eigen applicatie voor de iPad gemaakt. Met de app kun je het aanbod van het restaurant doorbladeren en naast de beschrijving van het gerecht ook foto’s bekijken.

Bestelling verzenden

Vervolgens kan de gemaakte keuze via Wi-Fi naar de keuken verzonden worden. Daarnaast laat de applicatie ook nog eens zien welke wijnen het best bij de gekozen maaltijd passen. Ook haalt de iPad gerechten die niet meer voorradig zijn direct uit het menu. Kenners zeggen dat meer restaurants dit idee zullen overnemen.

Restaurant Global Mundo Tapas is gevestigd in het Noorden van Sydney, in hotel Rydges.

Reageer op dit artikel