nieuws

Bestelauto ramt restaurant

Restaurant

Een bestelwagen is vorig weekend ’s nachts door de muur van visrestaurant brasserie Maritime in Zierikzee gereden. Het lijkt erop dat de bestuurder bewust inreed op een 19-jarige Zierikzeeër waarmee hij ruzie had.

Bestelauto ramt restaurant

Rond 03.00 uur was het raak. De bestelbus ramde finaal door de zijmuur van het restaurant heen. Ondanks de ravage ging Maritime de dag erna slechts twee uur later dan normaal open voor gasten. Eigenaar Johan Brongers heeft een schoonmaakbedrijf en aannemer ingeschakeld om de boel zo snel mogelijk aan kant te krijgen.

Het slachtoffer dat bij de aanrijding gewond raakte, heeft een hersenschudding en verwondingen aan zijn oog. Volgens ooggetuigen had het slachtoffer, samen met nog wat Zierikzeeërs, mot met twee 19-jarige mannen uit Zwijndrecht, waarvan er later één de bestelauto bestuurde.

Reageer op dit artikel