nieuws

Gordon Ramsay gaat koksopleiding starten

Restaurant

Tv-topchef Gordon Ramsay wil in Engeland een koksopleiding op gaan zetten onder de naam ‘Chefs Academy’. Hij zei dit tijdens de opening van zijn restaurant Maze in het Tsjechische Praag, waar hij aankondigde dat een kookschool zijn eerstvolgende grote project wordt.

Gordon Ramsay gaat koksopleiding starten

Het moet een instituut worden dat eigen diploma’s uitgeeft, en opleidingen van zes maanden tot twee jaar, waarbij de leerlingen veelvuldig op stage zullen gaan in alle lagen van de gastronomie: van een simpel eetcafé tot restaurants met Michelinsterren.

Ramsay zegt zijn buik vol te hebben van het niveau van de studenten die nu van de koksscholen in Engeland komen, meldt vakblad Caterer.

Meer Gordon Ramsay berichten:

Reageer op dit artikel