nieuws

In maart 2012 weer nieuw seizoen TopChef

Restaurant

Het succes van TopChef: De 12 provincies is zo groot, dat nu al de plannen klaarliggen voor een nieuw seizoen. De opnames starten in januari, in maart begint de serie weer op RTL5. Dat laat jurylid en presentator Robert Kranenborg weten.

In maart 2012 weer nieuw seizoen TopChef

Afgelopen zondag was de opnamedag van de finale van het lopende seizoen. Na 181 draaidagen is het programma nog altijd succesvol, vindt Kranenborg. Afgelopen weken ging het programma enkele malen door de half miljoen kijkers.

In januari starten dan ook nieuwe opnames. ‘Weer met de formule van 12 provincies. Dat is erg goed bevallen’, aldus Kranenborg. in maart verschijnen dan nieuwe afleveringen op RTL5. ‘De uitzendingen lopen drie maanden achter de opnames aan.’

Reageer op dit artikel