nieuws

KPN-topman opent Brasserie NL

Restaurant

Chef-kok Ruben van Dieten had niet de minste bereid gevonden om zijn nieuwe zaakte openen. Brasserie NL zit in het voormalige ontwikkelingslaboratorium van KPN, dus kwam topman van het telecombedrijf Ad Scheepbouwer persoonlijk opdraven.

KPN-topman opent Brasserie NL

In het interieur van Brasserie NL is duidelijk het industriële verleden herkenbaar. De architect geeft bewust een knipoog naar de jaren ’50, de periode waarin het huidige rijksmonument werd gebouwd.

Van Dieten gaat het koken in Leidschendam combineren met zijn werkzaamheden bij Le Cirque. Maar sinds dat restaurant is overgenomen door cateraar Maison van den Boer, is de werkdruk daar flink verminderd door het wegvallen van managementtaken voor Van Dieten.

Reageer op dit artikel