nieuws

Le Marron haalt sommelier van Librije binnen

Restaurant

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Le Marron in het Gelderse Malden heeft Ronnie Brouwer aangenomen als nieuwe sommelier. Brouwer komt over van topzaak De Librije in Zwolle, waar hij deel uitmaakt van de zwarte brigade van Thérèse Boer.

Le Marron haalt sommelier van Librije binnen

De 32-jarige Brouwer gaat per 1 september aan de slag en vervangt Roy Arts, die in mei stopte bij Le Marron. Gastvrouw Sandra Musumeci is blij met het aantrekken van Brouwer.

‘Hij is een vriendelijk persoon, gastgericht en heeft al veel bereikt de afgelopen jaren. Ronnie is ambitieus en heeft een prima cv’, aldus Musumeci.

Met Arnhemmer Ronnie Brouwer wil Le Marron het bedieningsniveau van het restaurant opkrikken. Musumeci: ‘Het is een nieuwe uitdaging voor Ronnie. Met zijn inbreng willen we de wijnkaart upgraden en jonge mensen beter opleiden’.

Naast het aantrekken van Brouwer als nieuwe sommelier investeert Le Marron nog meer in de organisatie. Zo wordt de ruimte voor private dining het restaurantgedeelde, en andersom. In nieuwe restaurantruimte ontstaat meer ruimte om service te verlenen. Deze verandering moet 1 oktober worden doorgevoerd. Daarnaast wordt op dezelfde datum een rookkamer geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel