nieuws

SpecialBite Zomergids is uit

Restaurant

Voor het tweede jaar brengt de jonge restaurantgids SpecialBite een gids speciaal voor de zomer uit. Het accent in de gids ligt op terrassen, strandtenten en zomertrends. Daarnaast geeft de gids een top-15 beste terrassen per regio.

SpecialBite Zomergids is uit

SpecialBite Zomer biedt naast 196 buitenrestaurant-hotspots in Nederland terrastips voor wereldsteden, zomerse cocktails en culinaire aanlegplekken voor de boot.

De SpecialBite formule is simpel, legt Mariëlle Schoemaker van de gids uit: ‘De hamvraag die we onze spotters meegeven is: zou je een restaurant aanbevelen aan jouw vrienden? Alleen als het antwoord volmondig ja is, dan is het restaurant SpecialBite waardig.’

‘Als je erover nadenkt is het bestieren van een restaurant een mission impossible. En toch zien we dat de kwaliteit van de Nederlandse horeca erg toeneemt. Zelfs op het strand ken je steeds beter eten.’

Meer berichten over SpecialBite:

Reageer op dit artikel