nieuws

Topcrimineel geliquideerd in restaurant Madrid

Restaurant

De voormalige rechterhand van de beruchte topcrimineel Mink K., de 41-jarige Rick van der Bunt, is bij het verlaten van een Madrileens restaurant geliquideerd.

Topcrimineel geliquideerd in restaurant Madrid

Het slachtoffer werd door een huurmoordenaar opgewacht bij een restaurant in de Madrileense binnenstad en werd met kogels doorzeefd toen hij de zaak verliet.

Van der Bunt vierde in het restaurant een deal, die hij kort daarvoor had gesloten met de Italiaanse justitie. Daarbij was overeengekomen dat hij van een straf voor een oude cocaïnezaak nog maar vier jaar hoefde uit te zitten, meldt De Telegraaf.

Van het slachtoffer was bekend dat hij nog altijd in de drugshandel actief was en over goede contacten met Colombianen beschikte. In de jaren negentig werkte hij nauw samen met Mink K. Hij was betrokken bij de beruchte coffeeshop Betty Boop op de Nieuwezijds Kolk in Amsterdam, van waaruit volgens justitie ook volop in drugs werd gehandeld.

Reageer op dit artikel