nieuws

Twee nieuwe vestigingen voor Shabu Shabu

Restaurant

Shabu Shabu, de Aziatische restaurantketen, heeft er twee nieuwe zaken bij. Dordrecht en Rotterdam Zuid zijn de jongste aanwinsten van de groeiketen waarbij gasten voor een vast bedrag onbeperkt Japanse specialiteiten kunnen eten.

Twee nieuwe vestigingen voor Shabu Shabu

Met Dordrecht en Rotterdam Zuid er bij komt de teller van Shabu Shabu uit op negen. Volgens Adhoc horecamakelaars, die bemiddelde bij zes van de negen nieuwe zaken, is Shabu Shabu nog niet uitgegroeid.

Shabu Shabu werkt volgens het all-you-can-eat principe. Gasten kunnen in tweeënhalf uur tijd onbeperkt bestellen van de menukaart. Van maandag tot en met woensdag bedraagt de vaste prijs 22,50 euro. Van donderdag tot en met zondag vraagt Shabu Shabu 24,50 euro.

Reageer op dit artikel