nieuws

White verkoopt deel restaurants

Restaurant

De Britse horecaondernemer en voormalige driesterrenchef Marco Pierre White verkoopt drie van zijn goedlopende restaurants in Londen. Hij houdt er dan nog drie. Daarnaast wordt hij mogelijk in een vierde zaak patron.

White verkoopt deel restaurants

White bezit met een zakenpartner White Star Lines, waarbij tot nu toe zes restaurants bij hoorden. The Mirabelle, Drones en Quo Vadis zijn nu verkocht, L’Escargot, Belvedere en Criterion blijven in Whites bezit.

Hoeveel White voor de verkoop van de drie beroemde restaurants gekregen heeft is niet bekend gemaakt.

Ook zal White mogelijk weer de werkvloer opgaan, meldt Caterer. Hij is gevraagd patron te worden van Hoxton Apprentice, een soort tegenhanger van Jamie Olivers Fifteen: werkloze jongeren krijgen de kans al doende hun horecakwalificaties te halen.

Reageer op dit artikel