Wijnprijs voor Leids In den Doofpot

Wijnprijs voor Leids In den Doofpot

Restaurant In den Doofpot in Leiden heeft de GaultMillau-award Wijnkaart van het Jaar geworden. Het restaurant kreeg eerder al een internationale wijnprijs, uitgeschreven door het Amerikaanse wijnblad The Wine Spectator.

Bij In den Doofpot staat wijn centraal. Het restaurant schenkt veel aandacht aan wijn en het werkt met een vaste opslag per fles voor alle duizend wijnen.

'Daardoor kunnen gasten ook de duurdere flessen kiezen', laat eigenaar Marno Langbroek weten in de nieuwe gids van GaultMillau.

De wijnkaart van In den Doofpot kreeg in 2008 de 'Best of Award of Excellence' uitgereikt door het Amerikaanse wijnblad The Wine Spectator.

GaultMillau 2008:

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.