nieuws

Zoetelief komt in actie voor War Child

Restaurant

Restaurant Zoetelief in Den Bosch zet eerste paasdag in het teken van War Child. De hele dag zamelt het horecabedrijf op verschillende manieren geld in voor dit goede doel.

Zoetelief komt in actie voor War Child

Zo is er tijdens lunch en diner een War Child-menu voor €32,50, waarvan €2,00 naar War Child gaat, en komen de fooien die Zoetelief op zondag 4 april binnenhaalt voor honderd procent ten goede aan War Child.

Ook organiseert het restaurant een loterij. De loten kosten €5,00 per stuk, de gehele opbrengst hiervan gaat naar War Child. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Zoetelief en leveranciers. Zo zijn onder andere te winnen: een stagedag in de keuken van Zoetelief, een chef-kok die een thuisdiner voor 4 personen komt koken en een wijnproeverij bij De Gouden Ton.

War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. De organisatie richt zich op de ontwikkeling van deze kinderen zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken.

Meer goede doelen-acties:

Reageer op dit artikel