GaultMillau 2013: Prijs-plezier Award voor Lastage

GaultMillau 2013: Prijs-plezier Award voor Lastage

Lastage in Amsterdam heeft de Prijs-plezier Award gewonnen tijdens de Nacht van GaultMillau 2013. Eigenaren Rogier van Dam en Elise Moeskops namen de award in ontvangst tijdens de Nacht van GaultMillau in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit staat centraal bij het toekennen van de Prijs-plezier Award. In dit geval een prijs van maximmaal 40 euro voor drie gangen, maar met een extra dimensie. ‘Goed koken, mooie wijnen in het assortiment en als gast niet het gevoel krijgen dat je te veel afrekent’, vertelde GaultMillau-directeur Jan van Lissum.

‘Het winnende restaurant gaat voor de allerbeste kwaliteit, en als het kan ook biologisch en dynamisch.  Lastage slaagt erin om de zaak ook in deze moeilijke tijden gevuld te krijgen.’

Van Dam en Moeskops reageerden enthousiast op de toekenning. ‘We zijn echt heel blij. We gaan zingend naar het werk en dansen op het werk. We drinken af en toe samen een biertje en dan wordt het laat, maar verschijnen we de volgende dag gewoon weer lachend op het werk.’

» Bekijk hier de Bijzonder tot Onbetwistbare top GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Nieuwkomers in GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Veelbelovend lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Prijs/plezier lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Lievelingsadressen van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Aziatische lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Italiaanse lijst van GaultMillau 2013

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.