nieuws

Restaurant Crème Crue in Rijswijk failliet

Restaurant

Crème Crue in Rijswijk is failliet. Dinsdag 2 juli heeft de rechtbank in Den Haag het fallissement van het restaurant met kookstudio van Patrick Kelder uitgesproken. Kelder was met zijn horecagelegenheid ruim vier jaar actief aan de Haagweg in de Zuid-Hollandse stad.

Restaurant Crème Crue in Rijswijk failliet

‘Ik wil mijn leveranciers, medewerkers en vaste gasten hartelijk danken voor hun steun’, zo laat Patrick Kelder aan MissetHoreca.nl weten dat het faillissement van zijn restaurant en kookstudio Crème Crue in Rijswijk is uitgesproken. ‘Aan hen heeft het de afgelopen vier jaar niet gelegen.’

Dinsdag 3 juli sprak de rechtbank in Den Haag het faillissement uit van de gelegenheid, die hij in mei 2009 begon. De start van Crème Crue werd destijds door RTL 4 gevolgd voor een programma over startende ondernemers.

Voordat hij zijn eetgelegenheid begon, werkte de chef bij Janvier in Amsterdam. De officiële opening in Rijswijk werd gedaan door Pascal Jalhay, Dennis Kuipers en Fred Dijsselbloem. Crème Crue staat in de GaultMillau-gids voor 2013 met 15 punten.


In de komende uitgave van Misset Horeca, verschijningsdatum vrijdag 12 juli, een interview met Patrick Kelder.

Reageer op dit artikel