nieuws

Nederlands restaurant beste van Cariben

Restaurant

Restaurant At Sea op Bonaire staat op nummer één op de lijst van vijftig beste restaurants van het Caribisch gebied. Het restaurant is eigendom van twee Nederlandse ondernemers.

Nederlands restaurant beste van Cariben

De lijst van de vijftig beste restaurants van de Cariben is samengesteld door de website Caribbean Journal, de meest bezochte onafhankelijke nieuwssite van het Caribisch gebied, die bericht over twintig landen. De site noemt At Sea ‘a work of art’ en verklaart er het beste diner van het afgelopen jaar te hebben gegeten.

Op plek twee in de lijst staat Yantar in Puerto Rico en nummer drie is Dune in de Bahamas.

Restaurant At Sea in Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire, is eigendom van Nederlanders Kim van Dijk (27) en Rick van den Broek (29), die sinds 2008 op Bonaire wonen. Tot 2011 hadden de twee al restaurant Yacht Club, in de jachthaven van het eiland.

Bonaire behoorde tot 2010 tot de Nederlandse Antillen en is nu een bijzondere Nederlandse gemeente.

Reageer op dit artikel