Restaurant De Zeelandbrug stopt

Restaurant De Zeelandbrug stopt

Restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee heeft haar deuren gesloten. Op 28 februari was de zaak voor het laatst geopend. Naar verwachting heropent de nieuwe exploitant de zaak in mei van dit jaar.

De voormalige eigenaren van De Zeelandbrug, Anja en Piet Scheermeijer, maken het bericht van sluiting in een mailing naar gasten en relaties bekend. Ze runden het restaurant - aan de voet van de Zeelandbrug op Schouwen-Duiveland - ruim twintig jaar. In het restaurant werd elk jaar de wedstrijd om de beste asperge-amuse gehouden. Ze stoppen met de zaak vanwege privéomstandigheden.

Nieuwe eigenaren

Vanaf mei heropenen de nieuwe eigenaren, Gerrit en Esseline Nikkels uit het Gelderse Eefde, het restaurant in Zierikzee. Nikkels runde restaurant De Sluis in Eefde (nr 29 Terras Top 100 2008) wat is verkocht. Het echtpaar Nikkels wil De Zeelandbrug in mei heropenen. Nikkels past de menukaart van het restaurant aan, zodat het meer een familierestaurant wordt. Dit laatste schrijft regionale krant de PZC.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.