nieuws

Sterkok Niven Kunz lanceert foodbox

Restaurant

Niven Kunz van Restaurant NIVEN in Rijswijk heeft op 28 mei de ‘NIVEN Foodbox’ gelanceerd. Hierin zitten producten die volgens de chef voldoen aan zijn kwaliteitseisen.

Sterkok Niven Kunz lanceert foodbox

Vier keer per jaar kunnen consumenten vanaf 28 mei 2015 een box bestellen met  delicatessen die 100% ‘Niven-waardig’ zijn. De producten komen van leveranciers waarmee de chef dagelijks werkt in zijn sterrestaurant.
Ambachtelijk
‘Ik wil deze box maken omdat ik mensen ook thuis, wil laten zien en proeven hoe ik over eten denk en wat ik lekker vind. Het gaat dus om producten met een verhaal, producten van kleine ondernemers die ambachtelijk en authentiek te werk gaan’, vertelt Kunz.
De delicatessen zijn bedoeld voor thuisgebruik door fijnproevers. Het gaat om een breed assortiment: van koffiebonen en bier, tot de chocolade, balsamico, caramel, groentechutney, zout en advocaat.
Jaarabonnement
De boxen zullen elk seizoen andere -producten bevatten en kosten € 49,95 per stuk. Wie een jaarabonnement à € 199,- neemt, krijgt behalve vier maal per jaar een ‘NIVEN Foodbox’ een driegangen lunch voor twee personen, inclusief wijn en water in restaurant NIVEN aangeboden.
De delicatessen zijn niet alleen verkrijgbaar in het restaurant, maar vanaf 28 mei ook los te koop in de webshop. Bij Taste of Amsterdam van 4 tot en met 7 juni is  de ‘NIVEN Foodbox’ te proeven.

Reageer op dit artikel