nieuws

Marco Somer chef van nieuw restaurant ‘In de Doelen’

Restaurant

Marco Somer wordt de chef-kok van het nieuwe café-restaurant ‘In de Doelen’. Het restaurant opent in augustus de deuren in Rotterdam.

Marco Somer chef van nieuw restaurant ‘In de Doelen’

Somer combineert vanaf eind augustus zijn werk bij het Rotterdamse restaurant De Harmonie met zijn werkzaamheden in de keuken van In de Doelen. De signatuur van de chef van De Harmonie zal hierbij terug te vinden zijn in de gerechten van het nieuwe café-restaurant.

‘Kopsmaken’ versterken

Marco Somer: ‘de gerechten worden op een soortgelijke manier opgebouwd als in De Harmonie, waar we werken rondom drie kopsmaken. Alles wat daarbij komt aan ingrediënten is bedoeld om die drie kopsmaken te versterken. In De Harmonie doen we dat op een andere manier dan In de Doelen, maar altijd met dezelfde passie voor het combineren van smaken en kwaliteit.’

CV Somer

Somer nam in 2012 in de keuken van De Harmonie het roer over van Sieberen Meerema.  Somer kookte onder meer bij Gordon Ramsey (in restaurant Maze, Londen) en Amarone in Rotterdam.

 

Reageer op dit artikel