nieuws

Librije maakt datum Chefs Revolution 2016 bekend

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer organiseren volgend jaar opnieuw hun culinaire evenement Chefs Revolution. Op 18 en 19 september komen chefs van over de hele wereld weer naar Zwolle.

Librije maakt datum Chefs Revolution 2016 bekend

Het Zwolse Spinhuisplein is zondag 18 en maandag 19 september 2016 voor de derde keer het toneel is van het tweedaagse culinaire evenement Chefs Revolution. In Librije’s Hotel, op het plein en in het theater De Spiegel komt weer een markt en een programma vol internationale topchefs.

‘De eerste chefs melden zich al spontaan bij mij aan’, zegt Jonnie Boer. ‘Ik heb al grote chefs uit Amerika en Spanje die graag willen komen. Alleen ligt nog niets vast, dus ik wacht nog even met namen.’

Alle partners hebben volgens Boer na Chefs Revolution 2014 hun steun en commitment uitgesproken om ook in 2016 het evenement weer tot een succes te maken. De komende weken en maanden zullen meer details bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel