nieuws

Hans van Wolde achter kachel Glazen Restaurant

Restaurant

Hans van Wolde van tweesterrenrestaurant Beluga, Ralph Hermans van restaurant Rantree in Maastricht, Jeroen van Gansewinkel van Cucina Del Mondo in Heerlen en Jeroen Trimbos van Restaurant Jerome in Valkenburg staan achter de kachel van het Glazen Restaurant. Dit restaurant is in bedrijf tijdens de actie ‘Glazen Huis’ van 3FM  dit jaar in Heerlen.

Hans van Wolde achter kachel Glazen Restaurant

Een Glazen Restaurant stond ook bij eerdere edities van Serious Request van 3FM  in Leeuwarden en Enschede. Dit jaar gaat het geld naar jongeren in conflictgebieden.

Diner Hans van Wolde: 100 euro

De chefs maken in het Glazen Restaurant ontbijt, lunch en diner. Een ontbijtje kost 25 euro, een lunch 65 en een diner 85. Een diner van chef Hans van Wolde moet 100 euro opleveren voor het goede doel.

Alle opbrengsten van het Glazen Restaurant gaan naar Serious Request. Naast de chefs werken ook de bediening en de toeleveranciers belangeloos mee aan de actie.

Glazen Restaurant 3FM

Het Glazen Restaurant komt voor het stadhuis te staan, op korte afstand van het Glazen Huis van 3FM, dat op het Pancratiusplein in Heerlen komt. Het is in bedrijf van 17 tot en met 23 december.

Het Glazen Restaurant Heerlen is een initiatief van Andy Croonenberg, Bob America, Danny Keppels en Xavier Cortenraedt in samenwerking met o.a. 3FM, Mise en Place, Arcus College Heerlen, Teaching Hotel Château Bethlehem, gemeente Heerlen en Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015.

Reageer op dit artikel