nieuws

Imko Binnerts start crowdfunding voor overname hotel en start Imko’s Puur Zee

Restaurant

Imko Binnerts, voorheen de patron cuisinier van Vis & Ko in Haarlem, wordt herbergier. Samen met zijn partner Cathy Moerdijk (Wijn & Ko – Haarlem) start hij een crowdfunding campagne voor de overname van Hotel Villa de Klughte en zijn nieuwe zaak Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee.

Imko Binnerts start crowdfunding voor overname hotel en start Imko’s Puur Zee

Na de verkoop van Vis & Ko deze zomer aan de eigenaren van Ratatouille hebben Imko Binnerts (SVH Meesterkok) en Cathy Moerdijk (Cathy’s Taste en Wijn & Ko) hun oog laten vallen op een villa “de Klughte” , een historische villa in Wijk aan Zee met 13 hotelkamers. Daar wil Imko, samen met Jacco Calf (Imko’s keukenchef), naast het hotel en brasserie, een klein en intiem visrestaurant (35 zitplaatsen) creëren waar zij het plan “vis zonder compromis” tot uitvoering willen brengen onder de naam Imko’s Puur Zee. Het voornemen is om nog voor de kerstdagen open te gaan.

Crowdfunding
Om het plan van de nodige financiële ondersteuning te voorzien, is een extra investering van €240.000 (Binnerts investeert €100.000 zelf) nodig. Imko Binnerts gaat daarvoor in zee met Collin Crowdfund. Een crowdfunding platform waar bijvoorbeeld Kaldi Koffie & Thee begin oktober in 25 minuten de gewenste investering van €80.000 voor de vestiging in Bergen op Zoom ophaalde. Kijk hier voor een volledig gedetailleerd overzicht van Imko’s plannen (inclusief foto’s en video).

Extra Beloning vanaf € 2.500 investering
Bij een bijdrage vanaf € 2.500,- wordt er een extra beloning in het vooruitzicht gesteld voor de investeerders. Denk aan een driegangendiner voor twee tot een compleet verwenweekend in één van de suites.

Reageer op dit artikel