nieuws

Netflix kondigt nieuwe seizoenen Chef’s Table aan

Restaurant

De populaire documentaire-serie Chef’s Table krijgt een vervolg. Netflix, verantwoordelijk voor de series, kondigt aan dit jaar nog met een tweede en een derde seizoen te komen, waarbij het derde seizoen geheel in het teken zal staan van Franse chefs. In 2017 komt seizoen vier.

Netflix kondigt nieuwe seizoenen Chef’s Table aan

Het eerste seizoen van Chef’s Table was een flink succes. In zes afleveringen werden evenzoveel chef’s afzonderlijk geportretteerd vanuit telkens een andere invalshoek. Aan bod kwamen meer Massimo Bottura, Magnuls Nilsson, Dan Barber en Niki Nakayama.

Nieuwe seizoenen

Vanwege dit succes komt Netlfix dit jaar nog met een tweede en een derde seizoen. In seizoen komen wederom een keur aan wereldchefs voorbij: Alex Atala (Dom), Ana Ros (Hisa Franko), Dominique Crenn (Atelier Crenn), Enrique Olvera (Pujol), Gagan Anand (Gaggan) en Grand Achatz (Alinea, Next, The Aviary).

Ode aan Franse keuken

Het derde seizoen zal enigszins afwijken van de voorgaande twee series. Het zal namelijk volledig in het teken staan van de Franse keuken. Vier gerenommeerde chef’s zullen in even zoveel afleveringen voor het voetlicht gebracht worden.

2017: seizoen 4

Er is ook al een vierde seizoen gepland en deze zal weer zo zijn als de eerste twee seizoenen. Zes chefs die individueel geportretteerd zullen worden in zes afleveringen. Het vierde seizoen zal in 2017 verschijnen.

Reageer op dit artikel