nieuws

Tijdelijk zes Michelinsterren voor NH Hotel Madrid

Restaurant

De Amerikaanse driesterrenchef Grant Achatz opent begin januari 2016 een tijdelijk restaurant in NH Collection Eurobuilding in Madrid. Zijn eigen restaurant Alinea in Chicago is in die periode gesloten voor renovatie en zal Achatz tijdelijk zijn intrek nemen in het Madrileense hotel. Met de komst van Achatz verdubbelt het aantal Michelinsterren in het hotel tijdelijk naar zes.

Tijdelijk zes Michelinsterren voor NH Hotel Madrid

Met de komst van Grant Achatz verwelkomt NH Hotel Group de zesde sterrenchef binnen de keten. Naast de Amerikaan zijn dat de Spanjaarden David Muñoz*** (DiverXo in NH Collection Eurobuilding Madrid), Paco Roncero** (La Terraza del Casino Madrid, concuslting chef voor Domo in Eurobuilding), Óscar Velasco** (Santceloni in Hesperia Madrid), de Nederlandse Jacob Jan Boerma*** (De Leest in Vaassen, consulting chef Krasnapolsky Amsterdam) en de Brit Chris Naylor (Restaurant Vermeer in Barbizon Palace, Amsterdam).

Eén hotel, zes michelinsterren

In NH Collection Eurobuilding in Madrid bevinden zich vier restaurants, waaronder DiverXO, het enige driesterrenrestaurant van de stad. Met de komst van Achatz wordt het aantal Michelinsterren dus tussen 12 januari en 6 februari 2016 verdubbeld. Achatz en zijn brigade nemen hun intrek in de VIP Dining Space van het hotel, die aangepast wordt aan de look&feel van Achatz’s restaurant in Chicago.

Reageer op dit artikel