nieuws

Sergio Herman stopt met waardebonnen The Jane

Restaurant 3153

Sergio Herman stopt voorlopig met het uitgeven van waardebonnen voor The Jane en The Upper Room bar. Gasten met bonnen hebben moeite een stoel te bemachtigen bij The Jane en The Upper Room bar in Antwerpen.  Als oplossing zijn er drie weken gepland waarin alleen gasten met een waardebon kunnen reserveren .

Sergio Herman stopt met waardebonnen The Jane
Sergio Herman

Restaurant The Jane in Antwerpen van Sergio Herman en Nick Bril  opent het restaurant in juli, augustus en oktober drie periodes exclusief voor gasten met een waardebon. Gasten met een cadeaubon slagen er vaak niet in een stoel te reserveren, vandaar deze beslissing.

The Jane is in totaal drie weken alleen toegankelijk voor gasten met een cadeaubon. Via Facebook maakt het Antwerpse restaurant haar volgers nogmaals attent op deze exclusieve weken.

‘Bij de opening zijn er zeer veel geschenkbonnen verkocht. We merken dat een groot deel daarvan nog steeds in ­omloop is omdat de reservaties nu eenmaal nog altijd lopen als een trein. Telkens wanneer we nieuwe plaatsen beschikbaar stellen, zijn die binnen de kortste keren volzet. Zeker op vrijdag- of zaterdagavond. Daarom geven we nu, gespreid over verschillende maanden, drie weken voorrang aan mensen met een bon. Op die momenten kunnen enkel zij reserveren en krijgen ze zo de kans om toch langs te komen.’

‘Tot nader orde kunnen gasten geen waardebonnen bestellen voor The Jane & The Upper Room Bar. Deze is ook niet verkrijgbaar in het restaurant en uitzonderingen zullen niet worden gemaakt,’ meldt het restaurant op de website.

De eerste week deze zomer exclusief voor waardebon-houders is 26 juli ot en met zaterdag 30 juli. De tweede is van 30 augustus tot en met zaterdag 3 september en de laatste is in oktober, van 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober.

Reageer op dit artikel