nieuws

Jin Hu’s ‘Gin Neo’ na verhuizing in nieuw jasje

Restaurant 2263

Gin Neo, voorheen bekend als Gin Neo Bistro, heeft op 8 juli de deuren geopend op de nieuwe locatie aan de Noorderstraat 19 in Amsterdam. Het concept is door eigenaar Jin Hu in een nieuw jasje gestoken en speelser gemaakt.

Jin Hu’s ‘Gin Neo’ na verhuizing in nieuw jasje

Jin Hu staat aan het roer van het vernieuwde restaurant en heeft twee mensen naar voren geschoven om het restaurant onder zijn begeleiding te managen.

Keuken

Culinair verantwoordelijk zijn chef Bas Diepenbroek en souschef Roel Mayntz, medewerkers met De Librije, Bord’Eau en Karel 5 op hun cv. Naast een selectie wijnen, heeft Gin Neo 14 verschillende gins op de kaart staan.Gin 2

Interieur

Het interieur van Gin Neo wordt omschreven als een combinatie van classy en underground met een speelse, sexy touch en comfort. Dit wordt benadrukt door het donkere kleurgebruik en materialen als linnen, hout en leer.

Reageer op dit artikel