nieuws

Noorderlijke beurs Beleef – Food, drinks & more trapt af in november

Restaurant 855

De horecavakbeurs Beleef – Food, drinks vindt op 7, 8 en 9 november plaats. Tijdens dit event vindt onder meer de wedstrijd ‘Beste biertapper van Noordoost-Nederland’ plaats, presenteert Koninklijke Horeca Nederland haar eigen KHN Road Show en is er een presentatie van de winnaar van de Misset Horeca Koffie Top 100-winaar, Black & Bloom.

Noorderlijke beurs Beleef – Food, drinks & more trapt af in november

Op de beursvloer van Beleef – Food, drinks & more (voorheen Horeca & Food Inspiratie Hardenberg)  wordt op maandag 7 november bepaald wie zich de beste biertapper van Noordoost-Nederland mag noemen. Evenementenhal organiseert de wedstrijd ‘Beste biertapper van Noordoost-Nederland’ in samenwerking met KHN. De wedstrijd begint om 13.00 uur. Belangstellenden (vanaf 18 jaar en werkzaam in de horeca) kunnen zich aanmelden via www.tapwedstrijd.nl/overzicht-wedstrijden. Deelname is dit jaar gratis.

Bier Plein en Barbecue Winter Tuin

De beursvloer telt een aantal themapleinen. Zo is er een Bier Plein met bierconsultancy en bier-spijs proeverijen en zal er een speciale Barbecue Winter Tuin zijn. Hier vinden livedemonstraties barbecue- en grillapparatuur plaats in de wintertuin.

KHN Road Show en Food Market

KHN presenteert in Hardenberg haar eigen KHN Road Show. Hier zijn workshops te volgen op het gebied van arbeidsrecht, wetgeving en bedrijfsvoering. Tijdens de driedaagse vakbeurs is er ook aandacht voor Food Market. Jonathan Karpathios behandelt door middel van storytelling het thema ‘Echt eten’, oftewel: onbewerkt en puur natuur.

Winnaar Misset Horeca Koffie Top 100 aanwezig

Espressobar Black & Bloom in Groningen serveert de beste koffie van Nederland en eindigde daarvoor in 2016 op plek 1 in de Misset Horeca Koffie Top 100. Eigenaar Gerben Engelkes is tijdens Beleef – Food, drinks & more aanwezig op het speciale Koffie Experience om bezoekers te informeren hoe hij deze titel heeft weten te behalen en welke inspanningen hij afgelopen jaar heeft gedaan. Verder vinden op de Koffie Experience cupping en barista activiteiten plaats en kunnen bezoekers deelnemen aan de workshop ‘Gastvrijheid in de praktijk’.

Online e-ticket registratie

Voor deelnemers van één van de wedstrijden of een beursbezoek, is het noodzakelijk om vooraf uw gratis e-ticket(s) te registreren. Dat kan hier. De beursvloer is op maandag 7 en dinsdag 8 november te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op woensdag 9 november zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel