nieuws

Ron Blaauw gaat on tour met Gastrobar

Restaurant 1559

Na het openen van verschillende Gastrobars in Amsterdam gaat Ron Blaauw met zijn concept nu ook ‘on Tour’. Hij werkt daarvoor samen met cateraar Maître Frederic. In het Gastrobar On Tour-concept worden desgevraagd gerechten van de menukaarten van de verschillende Gastrobars en van The Fat Dog bereid.

Ron Blaauw gaat on tour met Gastrobar

Onlangs opende Blaauw de vierde Gastrobar: Ron Gastrobar Paris. De volgende stap is de gastrobargerechten op een door gasten gewenste locatie te bereiden met Gastorbar On Tour. Hij voegt daar ook de gerechten van zijn hotdogformule The Fat Dog aan toe.

Het is een volwaardig cateringconcept, wat voor zowel bruiloften als zakelijke bijeenkomsten kan worden ingezet. Blaauw verzorgt de recepturen, Maître Frederic de mensen en de logistiek.

Reageer op dit artikel