nieuws

Sergio Herman’s ‘Air Republic’ opent dit voorjaar in Cadzand

Restaurant 12651

Air Republic, het restaurant van Sergio Herman in Cadzand, opent dit voorjaar de deuren. ‘Onze keuken draait al op volle toeren om de eerste menukaart tot in de kleinste details uit te werken.’

Sergio Herman’s ‘Air Republic’ opent dit voorjaar in Cadzand
Foto: Facebook Air Republic

Het restaurant meldt dat op haar Facebookpagina, waar het om personeel vraagt voor Air Republic. Op Instagram plaatste Sergio Herman eerder een bericht met een foto waarop hij kijkt naar zijn Air Republic dat op dat moment in de steigers staat. Sergio Herman: ‘Air Republic is coming between Belgium and Holland! You feel it…the air and the vibe is always different! Every single day.’

Laagdrempelig restaurant

In samenwerking met conceptstudio SH19 en het Antwerpse architectenbureau Inarco wordt het laagdrempelige restaurant – dat vlakbij Pure C ligt –  ontworpen met een stoere en tijdloze uitstraling. Naast het restaurant komt in hetzelfde gebouw een takeaway-café waar drankjes en lichte gerechten besteld kunnen worden. Deze kunnen genuttigd worden op het terras, het ernaast gelegen strand of worden meegenomen. Het restaurant wil een breed publiek aanspreken met op de kaart naast de vis-, schaal- en schelpdierbereidingen, ook Sergio’s kenmerkende lichte en frisse groentebereidingen. Als ode aan zijn vader zullen er ook gerechten van Ronnie Herman op de kaart staan die de basis hebben gevormd van Sergio’s carrière.

Groter project

Air Republic is onderdeel van een groter project, het Strandresidentie project, dat op de locatie van restaurant Pure C in 2018 moet zijn gerealiseerd. Het Strandhotel in Cadzand krijgt exclusieve appartementen. Daarnaast wordt het huidige viersterrenhotel volledig vernieuwd en krijgt het 70 kamers. Er zal gefaseerd worden opgeleverd terwijl de complete realisatie van het hele project in 2018 is voorzien. Sergio

Foto: DCIM100MEDIA

Foto: Dcim100media

Herman wordt zelf verantwoordelijk voor de zes Pure C suites. De exploitatie van de overige kamers blijft in handen van de eigenaren van het Strandhotel. De Sergio suites hebben uitzicht op de Noordzee. Naast de inrichting van de kamer worden de suites ook gekenmerkt door de persoonlijke ‘conciërge service’. Het concept en de styling van deze kamers worden bedacht en ontwikkeld door Sergio en zijn designteam.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel