nieuws

Nieuwe bestemming voor voormalig pand De Librije

Restaurant 1973

Het pand waarin voorheen driesterrenrestaurant De Librije zat gevestigd, krijgt een nieuwe bestemming: naast een kledingwinkel op de begane grond, komt er een brasserie in het souterrain en een ruimte voor feesten en partijen op de eerste verdieping.

Nieuwe bestemming voor voormalig pand De Librije

Dat schrijft dagblad De Stentor op woensdag 1 februari. Het pand waarin voorheen restaurant De Librije zat gevestigd, stond twee jaar leeg.

Jonnie en Thérèse Boer melden het dagblad dat Giel Hakkenberg, die het pand een nieuwe bestemming gaat geven, het pand gaat huren. ‘Verkopen was alleen een optie als we de juiste koper tegen zouden komen. En voor de biedingen die we wel hebben gehad, wilden we het niet van de hand doen. Giel had een goed plan, dus gaan we met hem in zee. Maar enkel als huurder. We hebben verder niets van doen met het concept.’

Brasserie

De brasserie die Hakkenberg erin start wordt er één die qua sfeer ook mode gaat ademen. ‘Maar wel zo dat een man die niets met mode heeft er gewoon een biertje of wijntje kan drinken. Toegankelijk.’

Kijktip: videointerview Thérèse en Jonnie Boer over verhuizing De Librije

Leestip: Librije verhuist en Zusje weg uit Zwolle

Reageer op dit artikel