nieuws

Tweesterrenrestaurant Tribeca ontvangt bijzondere line-up aan gastchefs

Restaurant 2119

Jan Sobecki, chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant Tribeca heeft een indrukwekkende groep chefs uitgenodigd om samen met hem achter de kachel te komen staan.

Tweesterrenrestaurant Tribeca ontvangt bijzondere line-up aan gastchefs

‘Om elkaar te prikkelen met waanzinnige ideeën, om vakkennis te delen en samen te experimenteren’, zo laat Jan Sobecki weten. Na een succesvol eerste jaar bij restaurant Tribeca, waar Jan en Claudia Sobecki vol trots op terugkijken, kijken zij nu vol verwachting vooruit.

Bijzondere line-up

Een bijzondere line-up van chefs, die Sobecki stuk voor stuk bewondert en respecteert, zijn uitgenodigd. Deze topchefs zullen de gasten samen met het team van Tribeca verwennen met een exclusief en eenmalig diner. Zij stellen een prachtig menu samen, waarin de signatuur van beide chefs herkenbaar is.

Eerste rang

In de Keukenkamer zitten de gasten eerste rang. Oog in oog met de chef en gastchef. Hier wordt een uitgebreid twaalfgangenmenu geserveerd. In het Restaurant wordt een achtgangenmenu geserveerd.

Line-up

• 5 oktober 2017, lunch : Jonnie en Thérèse Boer – De Librije ***
• 19 december 2017, diner: Thijs Meliefste – Meliefste
• 30 januari 2018, diner: Martin Kruithof – De Lindenhof **
• 25 maart 2018, diner: Dennis Kuipers – Vinkeles *
• 20 mei 2018, diner: Michel van der Kroft – ’t Nonnetje **
• 31 juli 2018, diner: Jarno Eggen – De Groene Lantaarn **

Over Tribeca

Jan Sobecki van Tribeca

Met de opening van restaurant Tribeca in het Brabantse Heeze werd in augustus 2015 een droom werkelijkheid voor Jan Sobecki, voormalig chef-kok van restaurant Chapeau! (**) in Bloemendaal. Sobecki  opende met zijn vrouw Claudia Tribeca in het pand waarin voorheen tweesterrenrestaurant Boreas van echtpaar Nico en Sonja Boreas zat gevestigd.  Kort na de opening ontving het restaurant al twee Michelinsterren. ‘We zweven nog, het gevoel moet landen’, zeiden Jan en Claudia Sobecki na de bekendmaking van de Michelingids 2017

Reageer op dit artikel