nieuws

Aan de Gracht mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Restaurant 575

Restaurant Aan de Gracht is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot.

Aan de Gracht mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen
Dutch Cuisine wil de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit creativiteit en eigenzinnigheid en pragmatisme. Altijd vanuit het principe less is more.
Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de consument – hernieuwd – kennis kunnen laten maken met die duurzame, gezonde en smaakvolle keuken. En die bovendien de receptuur kunnen verspreiden en de verhalen achter de gerechten kunnen vertellen. 

Duurzaam en bewust

Aan de Gracht Dutch CuisineDe visie van Ducht Cuisine past helemaal bij Aan de Gracht. Vol overtuiging heeft dit restaurant de principes onderschreven. Want koken op duurzame en bewuste wijze, met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten, en volgens het ‘no waste’ beginsel, is iets wat Aan de Gracht graag nastreeft. Aan de Gracht heeft een flinke hoeveelheid (h)eerlijke gerechten op de kaart staan.

Lees meer over de opmars van Dutch Cuisine  

Reageer op dit artikel