Lightspeed lanceert receptenboek in navolging van online docuserie 

Lightspeed lanceert receptenboek in navolging van online docuserie 

Kassasysteem aanbieder Lightspeed brengt een bundel recepten uit in navolging van de zesdelige online miniserie Meet the chef. Deze serie geeft een unieke inkijk achter de schermen van het werk van topchefs.

In Meet the chef spelen Menno Post (Restaurant Olivijn), Luc Kusters (QO), Richard van Oostenbrugge (212), Peter Gast (Graphite), Lars Scharp (Lars Amsterdam) en Thijs Meliefste (Meliefste) de hoofdrol. De chefs delen in het e-boek recepten die hun restaurants en manieren van koken representeren.

Karakter van de chef

De recepten in de bundel weerspiegelen de uitgesproken karakters van de chefs. Iedere chef deelt op zijn eigen manier de aanwijzingen om de gerechten te maken: de een tot op de milligram precies, de ander houdt het wat vager.

De zesdelige serie Meet The Chef is op 12 december 2018 in première gegaan in Soho Amsterdam. In de afleveringen komen de Nederlandse chefs Menno Post (Restaurant Olivijn, Haarlem), Luc Kusters (QO en Bolenius, Amsterdam), Richard van Oostenbrugge (212, Amsterdam), Peter Gast (Graphite, Amsterdam), Lars Scharp (Lars Amsterdam) en Thijs Meliefste (Meliefste, Wolphaartsdijk) aan het woord.

Bekijk deze collectie

Recepten

In deze collectie vind je recepten, samengesteld voor en door chef-koks. Van verleidelijke borrelhapjes tot smaakvolle lunchgerechten en terrasspecialiteiten. Ontdek de signatuurrecepten van gerenommeerde sterrenchefs en ontdek hun signatuurrecepturen.