Publieksprijs

Naast een plek in de Misset Horeca Terras Top 100 kun je ook de Publieksprijs in de wacht slepen. En daar zijn veel stemmen voor nodig. Want welk bedrijf de Publieksprijs wint is aan jullie gasten, zij stemmen op hun favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen, wint de publieksprijs.

>> Naar het stemformulier

 

Wie zijn de kansmakers?

Alle terrassen die zich inschrijven voor het jurytraject van de Misset Horeca Terras Top 100 worden automatisch genomineerd voor de Publieksprijs 2024.

Stemmen werven

Je speelt samen met je team een grote rol om jouw gasten aan het stemmen te zetten. Om je hierbij te ondersteunen, hebben wij een digitaal promotiepakket samengesteld. Dit kan je gebruiken voor berichten op sociale media of voor drukwerk.

>> Download hier het promotiepakket

Gasten kunnen vanaf 15 april stemmen op hun favoriete terras. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Na 11 juni worden alle stemmen geteld en eventuele onrechtmatige stemmen of dubbele stemmen verwijderd.

Winnaar

De Publieksprijs voor het Beste Terras van 2024 wordt toegekend aan het terras, die van het publiek de meeste stemmen krijgt. De winnaar wordt tijdens de finale van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt.

Heb je vragen?

Neem contact op met ons: terrastop100@vmnmedia.nl
Tel: 088-5840700

Wil je partner worden?

Neem contact op met ons: terrastop100@vmnmedia.nl