nieuws

Terras Bootcamp: inspiratie, advies en interactieve sessies

Café

Het is dé voorbereiding op het terrasseizoen, de Misset Horeca Terras Bootcamp. En ook de afgelopen editie op maandag 7 maart, trok honderden belangstellenden naar het Inspirium in Breda. Hier werden ze geïnformeerd, geadviseerd en vooral geïnspireerd over het komende terrasseizoen. Sprekers en interactieve sessies vielen bij de deelnemers in goede aarde.

Terras Bootcamp: inspiratie, advies en interactieve sessies

Wie deelnam aan de Terras Bootcamp van Misset Horeca kreeg een ware sterrenparade voorgeschoteld. Al het beste uit de terraswereld kwam voorbij: Herman Hell van Hell’s Kitchen Horeca Groep vertelde over hun succes op gebied van social media, Arnoud Schimmel van Restaurant van Speijk verhaalde over de Terras Top 100 en Jeroen Veldkamp over alternatieve koffie.

Écht gastvrij

Na het plenaire gedeelte en de lunch werden de ruim 220 deelnemers opgedeeld in vijf groepen om diverse sessies te volgen die experts hen voorschotelde. Zo was er de sessie Gastvrijheid op je Terras. Trainer Jeff Dadema praatte de ondernemers en werknemers bij over de échte gastvrije beleving op het terras. Legalloyd verzorgde, in de personen van Sjors Dobbbelaar en Bas Dijkmans van Gunst, een sessie over juridische valkuilen op het terras. Gastheer Satelliet Meubelen liet de bootcampers daadwerkelijk schuiven en sjouwen met stoelen en tafels om zo to het ideale terras te komen.

Topterras

Een sessie waar veel lof voor was, was Een dag bij de Boterlap. Mede-eigenaar Omar Dahak deelde met zijn managers Romy Oldenhof en Wilco van Ark, een ‘typische’ drukke zaterdag met de toehoorders. Hoe start je op, waar loop je tegenaan, wie doet wat en hoe los je al dan niet onverwachte problemen op? Tot slot was er de sessie Cocktails op het terras. Daarvoor was Tess Posthumus aanwezig. ’s Lands beste bartender (en beste vrouwelijke bartender wereldwijd) en columnist van Misset Horeca, schotelde de aandachtig luisterende deelnemers vier cocktails voor. Met name het proeven viel in de smaak.

Bekijk hier de reacties van de deelnemers.

> Inschrijven voor de Terras Top 100 kan nog tot 1 april 2016!

 

Reageer op dit artikel