Workshop Tess Posthumus tijdens Terras Bootcamp

Workshop Tess Posthumus tijdens Terras Bootcamp

Nederland's beste bartender, Tess Posthumus, zal tijdens de Misset Horeca Terras Bootcamp, een workshop zomercocktails geven. Samen met deelnemers zal zij vijf eenvoudige cocktails bereiden die het komend seizoen op de kaart kunnen.

Cocktails op de kaart: moeilijk en tijdrovend? Helemaal niet, vind Tess Posthumus, Nederlands beste bartender.  Tijdens de Misset Horeca Terras Bootcamp, maandag 7 maart in Breda, neemt Tess Posthumus de deelnemers mee in de wereld van de zomerse cocktails. Zoals zij al eerder in Misset Horeca benoemde: cocktails zijn niet moeilijk. Tijdens haar workshop zullen deelnemers samen met haar aan de slag gaan om vijf zomerse cocktails te maken.

Niet ingewikkeld of duur

Verras je gasten met bijvoorbeeld een Pineapple Collins of een Boulevardier. Naast het preparen van deze cocktails, zal Tess Posthumus ook de technieken als 'stirren', 'shaken' en 'builden', laten zien. Maar vooral dus het feit dat cocktails prima bij iedereen op de kaart kunnen, zeker deze zomer, en dat het niet omslachtig, duur of ingewikkeld hoeft te zijn.

Inschrijven Terras Bootcamp

De Misset Horeca Terras Bootcamp vindt maandag 7 maart plaats in Breda. Tijdens deze dag, zullen naast de workshop van Tess Posthumus, nog vier workshops plaatsvinden. Ondernemers en/of medewerkers krijgen een complete dag voorgeschoteld die geheel in teken zal staan van de voorbereiding op het nieuwe terrasseizoen.

Dus wilt u goed voorbereid het nieuwe terrasseizoen ingaan, schrijf u dan nu in.