nieuws

Nog één week inschrijven Koffie Top 100 2017

Café 3302

Inschrijven voor het traject Koffie Top 100 2017 kan nog tot en met maandag 10 april. Wilt u weten wat de stand van zaken in uw horecabedrijf is op het gebied van koffie? Wilt u een deskundig vakjurylid op bezoek, wellicht een mystery guest en misschien wel als kers op de taart een plek in de Koffie Top 100? Schrijf u dan snel in!

Nog één week inschrijven Koffie Top 100 2017

Van zowel het vakjurybezoek in de eerste ronde als een eventueel bezoek van een mystery guest in de tweede ronde (als u tot de 125 best scorende bedrijven in de eerste ronde hoort) ontvangt u na bekendmaking van de Koffie Top 100 uitgebreide rapporten.

Heeft uw brander u nog niet ingeschreven, is uw brander geen partner van de Koffie Top 100 of bent u branderonafhankelijk? Schrijf u dan zelf snel in, dat kan nog tot en met maandag 10 april.

>> Lees: Nieuwe opzet Koffie Top 100: alle deelnemers een vakjurybezoek

Het traject bestaat uit drie ronden. In de eerste ronde bezoekt de vakjury alle deelnemers, die jury bestaat uit bijna 30 koffieprofessionals. In de tweede ronde krijgen de beste 125 uit de eerste ronde een mystery visit.

De score van de vakjury telt voor 80 procent mee, die van de mystery guest 20 procent. Hieruit volgt de ranglijst van de Top 100. De hoofdjury bezoekt vervolgens de top-5 in de derde ronde om deze in de juiste volgorde te zetten en een nummer één aan te wijzen.

>> Lees: Koffie Top 100 2017: hoe kom ik in de lijst?

Een plek (hoog) in de ranglijst is een prachtige beloning, maar de rapporten zijn voor u als ondernemer minstens zo waardevol. Uiteraard is de jurering een momentopname, maar het biedt een mooie kans uw koffie en gastvrijheid door deskundigen te laten beoordelen.

Deelname aan het traject kost 199 euro. Daarvoor ontvangt u naast de rapporten materiaal om deel te nemen aan de strijd om de Publieksprijs en bij een plek in de Top 100 een raamsticker, perskit én een uitnodiging voor de feestelijke bekendmaking op maandag 25 september in Studio 21 in Hilversum.

Ga naar Koffietop100.nl voor meer informatie en inschrijven:

Of schrijf je hier direct in…

 

Reageer op dit artikel