Derde Taphuys opent dit najaar in Utrecht

Derde Taphuys opent dit najaar in Utrecht
't Taphuys Arnhem

Na de succesvolle openingen in Tilburg (2016) en Arnhem (2017) krijgt Utrecht de derde locatie van 't Taphuys. In dit zelftapcopncept komen 80 kranen, waar gasten zelf hun biertjes kunnen tappen per centiliter. Betalen gaat met een speciale kaart. De Utrechtse vestiging moet in oktober 2019 open.

De Utrechtse vestiging van 't Taphuys komt in een voormalige kledingwinkel aan de Mariaplaats, in het oude centrum van de stad. Het pand heeft een oppervlak van 350 vierkante meter en krijgt zo'n 120 tot 140 zitplaatsen, statafels en een terras. Naast de 80 bieren in de zelftapwand kunnen gasten ook 60 wijnen zelf tappen en komt er een kaart met kleine gerechten.

Eigenaar Martijn Lensing is verheugd in Utrecht na Tilburg en Arnhem zijn derde 't Taphuys te openen. 'Persoonlijk ben ik altijd al een fan geweest van de stad', zegt hij tegen De Utrechtse Internet Courant (DUIC). 'Utrecht heeft een mooie, compacte stadskern met veel historie. De stad bruist door de vele studenten, waardoor het ook doordeweeks gezellig en druk is.'

Boven het biercafé komt een boutique hotel van Utrecht City Concepts, dat in de stad onder meer ook de hotels Mother Goose, Eye en Courthotel heeft. Ook gaat de Utrechtse hotelgroep een hotel exploiteren in het oude Tivoli Oudegracht.



Schrijf gratis in voor thema updates

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.

Schrijf je gratis in!