nieuws

Utrecht City Hotels koopt Malie Hotel

Hotel 770

Het Utrechtse Malie Hotel is per 1 januari overgenomen door Utrecht City Hotels, de groep achter Court Hotel, Mother Goose, Eye Hotel en Hotel 26. Malie Hotel telt 45 kamers en werd vorig jaar gerenoveerd.

Utrecht City Hotels koopt Malie Hotel

De eigenaren achter City Hotels Utrecht, Hans Pieters en Paul Westra, zeiden eerder al dat ze willen groeien. Hun bedrijf Labrador Management is eigenaar van City Hotels Utrecht. Pieters en Westra zijn van huis uit vastgoedmannen, maar zijn ook succesvol in horeca. Ze werden groot met cafés als Broers en het ernaast gelegen Zussen.

In 2012 kochten ze het Courthotel en restaurant De Rechtbank. In 2014 bouwden ze een eerste eigen hotel, Mother Goose, in 2015 gevolgd door Eye Hotel en Hotel 26. De hotels hebben ze intussen samengevoegd in Utrecht City Hotels. Daar wordt Malie Hotel nu aan toegevoegd, meldt het hotel op haar Facebookpagina.

Labrador Management staat met een omzet van 8,5 miljoen euro op plek 91 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Hampshire

Het zelfstandige Malie Hotel  had de vlag van Hampshire op het dak staan, deze zal verdwijnen. Dat past ook in de strategie van Hampshire om de komende drie jaar het franchiseconcept volledig af te bouwen.

Vorig jaar nog werd Malie Hotel grondig gerenoveerd. Onder andere door de komst van nieuwe hotels in Utrecht, wilde het hotel opnieuw kritisch naar haar concept te kijken en dit in een nieuw jasje steken.

Waar het Utrechtse hotel met 45 kamers eerst een klassieke uitstraling had, is dit nu omgebouwd naar een strakke en moderne boutique uitstraling.

Reageer op dit artikel