nieuws

Baut trekt in V&D pand aan Rokin

Restaurant 1804

Restaurant Baut, dat al sinds de opening in 2012 aan de Amsterdamse Wibautstraat als pop-up restaurant van locatie naar locatie verkast, heeft in het leegstaande V&D pand aan het Rokin een nieuwe stek gevonden.

Baut trekt in V&D pand aan Rokin
Foto: Baut & Dreesmann

Onder de naam Baut & Dreesmann kan het tijdelijke restaurant waarschijnlijk een halfjaar in het oude V&D pand blijven zitten, waar het de volledige derde verdieping zal vullen met restaurant en aparte bar, meldt Het Parool.

De voormalige personeelsingang wordt de ingang van het restaurant, oud-medewerkers van het failliete warenhuis zijn uitgenodigd voor de openingslunch.

Baut opende in 2012 in het voormalige pand van Het Parool en Trouw aan de Wibautstraat. Al vanaf het begin was duidelijk dat eigenaar Michiel van der Eerde er tijdelijk terecht kon. Inmiddels heeft hij op die locatie, in het pand van The Student Hotel, restaurant C.

Na de sluiting per 1 april 2015 betrok Baut steeds voor enkele maanden een nieuwe locatie. Dat was achtereenvolgens een oude Citroëngarage en op de Zuidas. En nu dus het oude V&D gebouw aan het Rokin.

Reageer op dit artikel