nieuws

Timo Honig naar Résidence Wijnen

Restaurant 1201

Timo Honig, voormalig sommelier van Ron Blaauw en De Hoefslag, gaat aan de slag voor Résidence Wijnen. Honig vertrok twee jaar geleden al uit de horeca om accountmanager te worden in wijn. Bij Résidence gaat Honig de sales doen voor de horeca in Oost Nederland, van Groningen tot Maastricht.

Timo Honig naar Résidence Wijnen

Timo Honig (35) was de afgelopen 2 jaar werkzaam in de wijn business voor AIX en heeft bijgedragen aan de groei van een groot Provence rosé merk in de Nederlandse wijnmarkt.

Daarvoor is Honig werkzaam geweest in de top horeca. Hij heeft daar functies bekleed als sommelier en maître bij onder andere Ron Blaauw** en De Hoefslag*. ‘Ik zie mijn nieuwe baan als salesmanager bij Résidence Wijnen met veel plezier tegemoet. Niet alleen door de wederontmoeting met de kwalitatieve wijnen waar ik in het verleden bij de Michelinsterren-zaken mee heb gewerkt. Maar ook door de uitdaging om de dekking van Résidence wijnen in Nederland te vergroten.’

‘Ik ben trots om met al deze wijnen onder mijn arm te mogen lopen. Mijn pareltjes zijn nu al: Billecart-Salmon, Aloïs Lageder, Artadi, Vietti, Perrin en Enate.’

Leestips:
Tips voor wijncalculatie

Tien tips om de wijnverkoop op te stuwen

Reageer op dit artikel