Nieuw seizoen Netflix' Chef's Table in teken van 'Pastry'

Nieuw seizoen Netflix' Chef's Table in teken van 'Pastry'

Het vijfde seizoen van de Netflix-serie Chef's Table staat in het teken van desserts. De populaire serie zal in de nieuwe afleveringen vier top-patisseriechefs portretteren.

Het vijfde seizoen van Chef's Table staat in het teken van desserts. Online streamingdienst Netflix zal vanaf 13 april van dit jaar vier afleveringen uitzenden waarin top-patisseriechefs geportretteerd worden. Dat maakte het bekend via haar Instragram-account.

Dessert is served. April 13th.

A post shared by Chef's Table (@chefstablenetflix) on

Netflix heeft nog niet meegedeeld welke chefs centraal zullen staan in het nieuwe seizoen. In de trailer komt wel naar voren dat één van hen Christina Tosi is van Milk Bar in de VS.

Lees ook: Netflix kondigt Chef's Table seizoen 2 en 3 aan

Chef's Table: internationale topchefs

Chef's Table portretteert Vladimir Mukhin
De Russische topchef Vladimir Mukhin werd geportretteerd in het derde seizoen.

De populaire serie trapte in 2015 af met het eerste seizoen. Hierin werden onder meer topchefs Massimo Bottura, Dan Barber en Magnus Nilsson geportretteerd. Een jaar later volgde seizoen 2 met onder meer Ana Roš, Grant Achatz en Gagan Anand. In 2017 stonden in het derde seizoen onder meer Tim Raue, Vladimir Mukhin en Virgilio Martinez centraal.

Lees ook: Ana Roš: 'Succes -dankzij Netflix-  heeft me ook uitgeput'

Chef's Table France

In 2016 was er een soort tussenseizoen met een spin-off van de serie: Chef's Table France. Dit om het online streamingdienst ook in Frankrijk onder de aandacht te brengen. In vier afleveringen werden de Franse topchefs Michel Troisgros, Alain Passard, Alexandre Couillon en Adeline Grattard gevolgd.