artikel

Koffie Top 100 nr. 34: Doppio Espresso, Zwolle

Café

Hoewel het achter de bar wat rommelig is en de tafeltjes niet helemaal schoon zijn, weten ze bij deze Doppio Espresso-vestiging wel alles over een goede koffiebereiding.

Koffie Top 100 nr. 34: Doppio Espresso, Zwolle

Vooral de presentatie valt op. Zo komt de espresso in een dubbelwandig glas en op een schoteltje. De cremalaag is mooi donkerbruin en dankzij het doorzichtige kopje is duidelijk te zien dat ook de dikte precies goed is. De smaak is niet complex te noemen, maar wel mooi zoet en met een prettig mondgevoel. Ook de cappuccino is een plaatje. Nu in een dubbelwandig glazen kopje met oor. Er bovenop een mooie rosetta. De hoofdsmaak is verrassend zoet, bijna alsof er al suiker aan de cappuccino is toegevoegd.

Diezerstraat 117, Zwolle
Doppio-espresso.nl

Reageer op dit artikel