
Koks kunnen zich weer inschrijven voor de wedstrijd om de Gouden Koksmuts. De voorronde vindt plaats op Gastvrij Rotterdam, de finale op de Horecava.
Koks kunnen zich weer inschrijven voor de wedstrijd om de Gouden Koksmuts. De voorronde vindt plaats op Gastvrij Rotterdam, de finale op de Horecava.
Weer gaat een restaurant met vermelding in de gidsen van Michelin en Gault&Millau noodgedwongen de deuren sluiten. De jonge eigenaar kreeg de...
Team Le Bouchon heeft het NK Blindproeven 2023 gewonnen. Danny van Lamoen, Lonneke de Bruijn, Coen Pollaert en Michael de Rooij zullen Nederland...
De leiding van de keuken van het restaurant Saam ligt bij chefs Jasper Hermans en Thomas Kooijman met Margot Janse als signature chef. Voor Misset...
Ze kenden elkaar eigenlijk nauwelijks, maar na een telefoongesprek was het gevoel goed genoeg om restaurant Stampij samen te beginnen.
Het aspergeseizoen is in volle gang. Misset Horeca maakte een rondje langs de restaurants om de creativiteit van de chefs met het ‘witte goud’ in...
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Of het nu fijn binnen is of in de zon op het terras: daar hoort vaak wat lekkers bij. Misset Horeca vroeg op social media naar de mooiste...
Bij het online versplatform QSTA kunnen horecabedrijven, versspecialisten en franchiseretailers bestellen uit een snel stijgend assortiment van meer...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...
Jaap en Trijntje Braaksma starten toch weer een fine dining restaurant, na een jaar van bezinning. Na 11 jaar het door Bib Gourmand bekroonde...
Werner Loens heeft met de bekendmaking van de Michelinsterren van 2023 zijn laatste presentatie als hoofdinspecteur meegemaakt. Eind dit jaar stopt...
De bekendmaking van de Michelin 2023 was maandag 24 april een emotionele gebeurtenis. Tranen van vreugde waren meer dan eens waarneembaar. Een...
Horecaondernemer Herman Hell omschrijft zijn nieuwste zaak Grace aan de Coolsingel in Rotterdam als een restaurant met internationale allure en een...
Smits Uien is hard op weg dé uiensnijspecialist van Europa te worden. Horecaondernemers in binnen- en buitenland profiteren steeds vaker van het...
Vasthouden aan het oude en tegelijkertijd vernieuwen waar het kan. Dit is in één zin hoe Deko Holland zich steeds nadrukkelijker profileert binnen de...