13 januari 2025

Het team van 't Havenmantsje
't Havenmantsje in Harlingen is winnaar van De Gouden Koksmuts 2025

Het team van 't Havenmantsje uit Harlingen heeft op de Horecava in Amsterdam De Gouden Koksmuts 2025 gewonnnen. Het duo Pascal Poldervaart en Ruben van Zanten versloegen daarbij de équipes van Basiliek*, Marco Culinair (Marco van der Wijngaard), 't Roode Kooper en De Tramhalte.

Jef Schuur op de Horecava
Hoe maak je duurzamere en voordeligere viskeuzes op je menukaart?

Bij horecaondernemers en chefs is er amper kennis over de visindustrie, waardoor er vaak weinig duurzame keuzes worden gemaakt op de menukaart. Op de Horecava was er nadrukkelijke aandacht voor het thema. Hoe maak je betere keuzes? 'Alles begint bij bewustwording.'

Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot
Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot

In hal 8 waan je je in Azië. De opening van het paviljoen staat in het teken van de hotpot,  al eeuwenlang populair in Azië, en ook in Nederland steeds geliefder.

Plantaardigede visfilet met zeewierhuid.
10 productintroducties vanaf de Horecava: van plantaardige visfilet tot Italiaanse koffiemelanges

Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam en zette een reeks innovaties op een rij.

Liveblog Horecava 2025: maandag 13 januari
Liveblog Horecava 2025: maandag 13 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.