
Onstage: nieuw barconcept met een dj-experience
Onstage is een experience in Breda waar je in de rol van een beroemde dj kunt stappen. Een bar, een gouden deur en 7 interactieve ruimten op één...
Onstage is een experience in Breda waar je in de rol van een beroemde dj kunt stappen. Een bar, een gouden deur en 7 interactieve ruimten op één...
Bierbrouwer Swinckels gaat de prijzen voor Bavaria in de horeca per 1 maart opnieuw verhogen. Ondernemers gaan ruim 9 procent meer betalen.
Van al het bier dat Nederlandse brouwers verkopen is een steeds groter deel alcoholvrij. Ook speciaalbier met een laag alcoholgehalte winnen aan...
Over een maand barst het carnaval los in verschillende regio's in Nederland. De horeca verandert in die dagen in een plek met verklede, en hossende...
In Breukelen startte eind 2021 Het Koffiehuis, het eerste horecabedrijf ter wereld waar de échte prijzen op de kaart staan. Die ‘echte’ prijs wordt...
Non- en laag-alcoholische dranken zijn nog altijd aan een flinke opmars bezig. Ook op de Horecava 2023 zijn de alcoholvrije dranken en de...
Bierbrouwerijen van groot tot klein presenteren zich op Craft Beer Street op de Horecava. Maar het is niet alleen bier wat de klok slaat.
Het is Dry January. Tijd om de drankkaart te voorzien van de nieuwste alcoholvrije spirits en dranken. Misset Horeca verzamelde de 0.0 introducties....
Gin Mare komt met een cocktailrecept voor de feestdagen: een warme punch met een vleugje speculaas en tijm.
Wanneer je zaak dagelijks bommetje vol zit, of -zoals tijdens lockdown- lang leegstaat; leidingen en biertap reinigen dient met regelmaat te...
‘Vanavond naar Hessel’. Decennialang hadden bezoekers van Terschelling aan die drie woorden genoeg om te vertellen wat ze die avond gingen doen. Naar...
Omdat de vijver met personeel in de horeca leeg is, moet je anders naar de arbeidsmarkt kijken. Rudy Gommans van De Heere van Meijel in Meijel won...
Hachi is een nieuwe late night cocktailbar in de Amsterdamse Pijp. ‘Luxe cocktails, het spin & win-spel en funky interieur zorgen voor een nieuwe...
Welke veranderingen ziet driesterrenrestaurant De Librije bij de gasten als het gaat om dranken? Gastvrouw Thérèse Boer doet het uit de doeken...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. De stamkroeg van de band Rowwen Hèze en ook de vaste stek voor veel...
De coronamaatregelen verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor 2022 naar verwachting voor horecaondernemers een beter jaar gaat worden. Het...