
In ‘De Lichttoren’, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips opent de Eindhovense horecagroep Good Vibes Horeca begin juni Grandcafé De...
In ‘De Lichttoren’, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips opent de Eindhovense horecagroep Good Vibes Horeca begin juni Grandcafé De...
Welke dranken mogen niet ontbreken op jouw menukaart op de terrasdagen? Tapp, een bedrijf dat data uit de horeca verzamelt, deed onderzoek naar welke...
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Bij de indeling van je terras denk je natuurlijk na over het aantal stoelen. Je wilt dat natuurlijk zo optimaal mogelijk neerzetten. Maar hoeveel...
Bier bewaren bij kamertemperatuur of juist gekoeld? Het is uiteraard behoorlijk afhankelijk van het type bier. Stouts doen het goed bij...
Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.
40 Tilburgse ondernemers zijn samen eigenaar van café de Snor, ‘een toffe borreltent’ die in januari dit jaar is geopend aan de Korte Heuvel in...
Dit terras was 2 jaar geleden nog een kale vlakte, maar een jaar na opening werd het al verkozen tot beste terras van Friesland in de Terras Top 100....
Gin Mare komt met een cocktailrecept voor de feestdagen: een warme punch met een vleugje speculaas en tijm.
Hachi is een nieuwe late night cocktailbar in de Amsterdamse Pijp. ‘Luxe cocktails, het spin & win-spel en funky interieur zorgen voor een nieuwe...
Lavazza presenteert een recept voor Pasen van een lunchgerecht. Het gerecht is bereid met een bijzonder ingrediënt: koffie. Verras je gasten met een...
Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. De stamkroeg van de band Rowwen Hèze en ook de vaste stek voor veel...
De coronamaatregelen verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor 2022 naar verwachting voor horecaondernemers een beter jaar gaat worden. Het...