
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als sous-chef...
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als sous-chef...
Het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel heeft zorgvuldig gehandeld bij het verlenen van een omgevingsvergunning voor de...
Uit inspecties van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail,...
Polly Goudvisch in Amsterdam is het vijfde lid van de Familie Goudvisch van 3WO horeca groep. Deze familie brengt met hun cafés een ‘ode aan de...
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...
Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Indrukwekkende cijfers bij Chefsbar Centre in Delft: het restaurant telt 42 zitplaatsen, maar de personeelskosten overstijgen de 11 procent niet....
In totaal hebben 364 ondernemers al een aanvraag ingediend bij de overheid voor een tegemoetkoming in de hoge energiekosten. Veel horecaondernemers...
The Social Hub (voorheen The Student Hotel) gaat op het hotel in Eindhoven op een bijzondere manier eigen energie opwekken. Naast zonnepanelen, die...
De rechtbank heeft een akkoord bereikt tussen Wagamama en alle stakeholders over de financiële herstructurering van het bedrijf. Dankzij...
Als de muziek in de horeca zachter moet, komt het bestaansrecht van ondernemers in gevaar. Daarvoor waarschuwt KHN, schrijft het AD.
Wil je een terras plaatsen bij jouw café of restaurant? Dan moet je in veel gemeenten een terrasvergunning aanvragen.
De Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls is voor de tweede keer in korte tijd door de Raad van State teruggefloten vanwege het onterecht weigeren van...
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...