Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Rijswijk is een Grieks restaurant rijker. De eigenaren van Elea op het Noordeinde in Den Haag hebben in hun voormalige pand in Rijswijk Yfí geopend....
Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
Het Nederlandse capsule-hotelmerk CityHub krijgt deze zomer zijn vierde vestiging in Reykjavik. Eerder opende CityHub locaties in Amsterdam,...
Restaurant Kwiezien in Rotterdam, dat 16 jaar bestaat, wordt overgenomen door de ondernemers achter wijnbar NOTK.
Een discussie over een geannuleerde reservering in de Amerikaanse stad Boston, heeft het restaurant en de eigenaar veel slechte publiciteit...
De ene crisis is nog niet achter de rug of de volgende dient zich alweer aan. Het leven van een horecaondernemer gaat niet altijd over rozen. Toch...
Midden op het platteland, in het Limburgse Posterholt, is sinds 2018 het atypische restaurant Holsterhof gevestigd. In eerste instantie werden hier...
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) neemt maatregelen tegen cafetaria's die zich niet houden aan de nieuwe verpakkingsregels. Tot nu toe...
Het steekt ProFri dat in de media het beeld is ontstaan dat cafetariaondernemers profiteren van de sinds 1 juli geldende regels voor plastic...
Per 1 januari is de nieuwe Omgevingswet ingegaan. Deze wet gaat over de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: onze leefomgeving. De wet...
Ben je van plan een nieuwe horecazaak te openen op een plek waar nu geen horeca is, of de functie van je huidige bedrijf uit te breiden? Ga dan snel...
Als (bier)cafe heb je het relatief makkelijk wat glaswerk betreft. De brouwerij of bierleverancier verzorgt dat dan vaak. Maar als startend...
De stijgende kosten voor energie, grondstoffen en lonen in combinatie met een dalende koopkracht zetten de marges in de foodsector en de horeca onder...