Breda Group zet Amsterdamse Trattoria Breda in de verkoop
De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen over alles wat te maken heeft met bedrijfsvoering. Denk hierbij aan tips voor het werven en aannemen van nieuwe medewerkers, uitlegartikelen over wet & regelgeving en alles over het succesvol exploiteren van een horecazaak. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.
Loetje opent zijn 37e restaurant in Nederland. Vanaf medio december zijn er gasten welkom in het biefstukkenrestaurant in Haarlem.
De nieuwe Lekker-gids wordt uitgereikt op 4 november bij Parc Broekhuizen, in Leersum. Dat laat hoofdredacteur Annelies Pijper desgevraagd weten aan...
Hoe krijg je als restaurant een Bib Gourmand van Michelin. Misset Horeca beantwoordt de vraag.
Een standaard huurcontract is vaak nadelig voor de huurder. Negen punten waarop je een huurovereenkomst in jouw voordeel kunt formuleren.
Michelin deelt naast 'gewone' rode sterren ook groene sterren uit. Maar wat houdt die onderscheiding nu precies in?
Een duidelijk inzicht in energie- en gasverbruik leidt in de praktijk vaak tot een besparing van 3 tot 5 procent.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Jimmy Devilee zijn tips over hoe om te gaan met diefstal in je zaak of op het...
Lucas Iraca (41) heeft een indrukwekkende carrière als chef-kok, ondernemer en mentor. Zijn kennis en ervaring zet hij nu in om een nieuwe generatie...
In de hotellerie zijn er soms verdachte gasten die je stevig op de proef stellen. Joost van Damme is eigenaar van de groep Onilio en een ervaren...
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.
Goed bier door de spoelbak gieten. Dat is pure geldverspilling. Het overkomt iedere ondernemer met een tap. Maar niet (meer) bij uitbater Michiel...
Een Michelinster, je durft er niet op te hopen... maar stel dat? Dan wil je toch ook goed voorbereid zijn op de explosie aan gasten die de vermelding...
Jonge professionals en horecastudenten kregen tijden de jaarlijkse Meestertour van SVH een kijkje achter de schermen bij drie topbedrijven.
Van geteisterd door diefstal tot een megasucces. Dit is hoe horecaondernemer Jimmy Devilee van De Bourgondiër een enorme kostenpost omzette in pure...