
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de...
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de...
Persoonlijke aandacht, een fijne service, een glimlach en goed eten én drinken zijn essentieel voor een goed terras, maar hoe zorg je ervoor dat je...
Het is een ongeschreven wet in de horeca: suggesties doen aan tafel levert meer omzet op. Gasten die koffie bestellen, kun je best een suggesties...
Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Elf...
Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.
Met een uitgekiende strategie weet De Veranda in Amsterdam gasten op het terras optimaal in de watten te leggen. Medewerkers worden minutieus...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Een goed terras hoort aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hoe zorg je ervoor dat de mensen niet alleen gaan zitten, maar ook terugkeren? Kortom:...
Palmo, expert in horecaexterieur, breidt de activiteiten uit en biedt nu een totaaloplossing in het exterieur voor de horeca en de zakelijk markt....
Het terrasseizoen betekende vorig jaar een grote inhaalslag voor veel horecaondernemers. Buiten werd immers als de meest veilige optie gezien tijdens...
Het moment nadert dat het terrasseizoen zijn intrede maakt. Hoe bewaar je op drukke dagen de rust op een vol horecaterras? Hoe zorg je dat gasten...
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Steeds meer horecaondernemers openen ook het terras in de winter. Een winterterras inrichten: zo doe je dat.
Heel Nederland kleurt woensdag 27 april oranje om de 56e verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Op deze Koningsdag mogen de oranje...
De voorbereidingen op het terrasseizoen zijn in volle gang. Misset Horeca maakt daarom een rondje langs leveranciers met de vraag wat de nieuwste...
Welke dranken mogen niet ontbreken op jouw menukaart op de terrasdagen? Tapp, een bedrijf dat data uit de horeca verzamelt, deed onderzoek naar welke...
Het is Dry January. Tijd om de drankkaart te voorzien van de nieuwste alcoholvrije spirits en dranken. Misset Horeca verzamelde de 0.0 introducties....
Wil je een terras plaatsen bij jouw café of restaurant? Dan moet je in veel gemeenten een terrasvergunning aanvragen.