1. Conservatorium Hotel wordt Mandarin Oriental; nieuwe general manager gaat proces leiden
  2. Hubert-Jan van Catz nieuwe general manager Motto by Hilton Rotterdam Blaak
  3. Zoë Jonker nieuwe chef bij Bistro LOF op Parc Broekhuizen
  4. Ewout Eleveld nieuwe executive chef bij UMA
  5. Jonge ondernemer neemt Kwalitaria Zwijndrecht over
  6. Sebastiaan Pals nieuwe chef-kok Landgoed de Uitkijk
  7. Ghylaine Hoeben nieuwe directeur van het Kruisherenhotel Maastricht
  8. La Place benoemt Lucas van Schijndel tot managing director
  9. Nieuwe eigenaar voor Amsterdamse visrestaurant John Dory
  10. Sommelier Steijn Eckmann van 212** naar Ratatouille* Food&Wine
  11. Bij restaurant Eeuwen kookt chef David Ordonez altijd vanuit het beste product
  12. Nieuwe maître sommelier bij Restaurant Karel 5*
  13. Ralf Berendsen** verlaat na vijftien jaar België en gaat weer in Nederland koken
  14. Jacqueline Verhagen benoemd tot general manager van Derlon Hotel Maastricht
  15. Margot Janse vertrekt bij SAAM restaurant
  1. Nieuwe gm's bij Leonardo Hotels
  2. Wim van der Steen nieuwe general manager Hotel The Den
  3. René Brienen gaat naar Van der Valk op Bonaire, zaak in Well overgedragen aan andere uitbaters
  4. Ubel Zuiderveld directeur van vakvereniging ProFri
  5. Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
  6. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  7. Stefan Melcherts nieuwe general manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam
  8. Jelle van Ravenstein nieuwe sommelier Restaurant Wolfslaar*
  9. Nieuwe ondernemers voor Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch
  10. Bastiaan Klomp is de nieuwe directeur van Château St. Gerlach
  11. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  12. Tribeca** verhuist naar meest unieke pand in Eindhoven: de voormalige villa van Frits Philips
  13. Soenil Bahadoer sluit De Lindehof na 30 jaar; topchef is onderweg naar Hilton in Gemert
  14. Nieuwe executive chef Kasteel Engelenburg
  15. Yoran Jacobi start restaurant Veneur in Amsterdam