Lseven Boxtel
Negen zaken verloren Michelinsterren: wat gebeurde er nog meer dit Michelinjaar?
Anderhalf jaar na de laatste sterrenceremonie van Michelin, vindt de presentatie van de gids nu plaats op maandag 7 oktober in Maastricht. Er...
Anderhalf jaar na de laatste sterrenceremonie van Michelin, vindt de presentatie van de gids nu plaats op maandag 7 oktober in Maastricht. Er...
Willlem-Jan Strijbosch is 1 oktober aangetreden als ceo van de Satelliet Group.
Guido Braeken is bezig aan zijn allerlaatste dagen bij restaurant Julemont in Wittem**. De komende maanden bereidt hij zich voor als chef bij het nog...
Wilco & Caroline Berends van De Nederlanden in Vreeland zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen, zo laten zij weten. Hij...
Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid,...
Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken (40) aan de slag in het fine dining restaurant Create van Van Oys Maastricht Retreat. Hij gaat...
Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde...
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Mahasin Balfour aangesteld als nieuw commercieel directeur. Hiervoor was zij commercial manager...
Pulitzer Amsterdam verwelkomt Jeroen Boone als hun nieuwe executive chef. Boone, een bekende naam in de Amsterdamse restaurantscene, lanceert dit...
Restaurant Ovum in Grave heeft een nieuwe chef-kok, Quintus te Duits. De 26-jarige chef heeft de scepter van Sebastiaan Follong overgenomen en...