Fresh Recruitment
Bas Diepenbroek nieuwe chef Restaurant Judith
Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.
Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.
Wat ooit begon als een bijbaan voor Luc, groeit nu voor Luc Boerrigter (26) en Lynn Rademaker (24) uit tot een ondernemersdroom.
Per 1 september 2025 verwelkomt Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een nieuwe culinaire leiding: topchef Arturo Dalhuisen treedt toe als chef de cuisine en vormt samen met Kevin Annink, die als keukenchef aanblijft, een krachtig tandem in de keuken. 'Het is een bewuste investering in kwaliteit en welzijn.'
Chef Ralf Berendsen is per direct vertrokken bij La Butte Aux Bois in Lanaken, waar hij twee Michelinsterren bij elkaar kookte. Zijn opvolger daar is Ralph Hermans, die de zaak gaat omdopen tot La Source, wat de oorspronkelijke naam is.
Sophie Hofdijk is gestart als manager assortiment bij La Place. Zij gaat verdere invulling aan de toekomstbestendige koers, met de focus op een eigentijds en onderscheidend assortiment dat ook een jongere generatie aanspreekt.
Bij Bourgondisch Rosmalen kondigt met trots de komst aan van twee nieuwe chefs: Quintus te Duits (27) en Tim Everaars (31). Samen vormen zij een inspirerend duo dat het restaurant naar nieuwe hoogten zal brengen, met een perfecte balans tussen innovatie en ambacht.