Misset Horeca
Misset Horeca
De toekomst is nu

De toekomst is nu

Nog een paar weken en dan is het weer zover, dan gaat de Horecava van start. Ik kijk er iedere keer naar uit en ben na afloop ook blij dat het erop...

Onderneem met een groen hart

Onderneem met een groen hart

Duurzaam ondernemen is niet nieuw, maar staat door verschillende ontwikkelingen weer wat hoger op de agenda. Ook in de horeca zetten ondernemers...

We gaan steeds vaker het dak op

We gaan steeds vaker het dak op

Het aanbod rooftopbars is in Nederland natuurlijk nog lang niet zo groot als in New York en mensen staan nog niet in de rij om te gaan ‘rooftoppen’,...

Onzekere tijden zorgen voor reflectie

Onzekere tijden zorgen voor reflectie

De onzekerheid en onveiligheid waar veel mensen nu in leven heeft niet alleen economische impact voor ondernemers. Ook maatschappelijk heeft het...

Ontwerp ook voor welzijn van de gast

Ontwerp ook voor welzijn van de gast

De natuur naar binnen halen, draagt aanzienlijk bij aan het welzijn van de gast én het personeel. Helaas zijn de meeste gebouwen niet per se...