1. Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'
  2. Helaas nooit meer: 'Hallo, met Klaas Dijkstra'
  3. KHN-voorzitter Marije Vuik: 'Duurzaam ondernemen is smaakvol en slim ondernemen'
  4. Duurzaamheid moet van modewoord naar maakbare keuze
  5. Het is tijd voor een frisse start
  6. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'We moeten naar minder regels en meer vertrouwen'
  7. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
  8. Sterrenstress? 'Uiteindelijk kook je voor je gasten en niet voor Michelin'
  9. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Ondernemen doe je samen'
  10. Column Tom van Erven Dorens: 'Ga als klant van Heineken nu het gesprek aan'
  11. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Wordt even bijtanken straks onbetaalbaar?'
  12. Overtuigend de beste
  13. Horeca blijft aantrekkelijk: meer starters dan stoppers
  14. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Horeca verdient erkenning voor positieve bijdrage aan samenleving'
  15. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de (on)mogelijkheden van de plasticregels
  1. KHN-voorzitter Marijke Vuik droomt over een terras in de zon
  2. KHN-voorzitter Marijke Vuik: '2024 wordt het jaar van de persoonlijke aandacht'
  3. Peter Rouwen dronk rookbier in een herberg en maakte nieuwe vrienden
  4. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Technologie biedt ruimte voor meer gastvrijheid'
  5. Trends in interieur: 'We vluchten graag in fantasie'
  6. Peter Rouwen over moeilijke tijden: 'Er is werk aan de winkel voor kleine brouwers'
  7. Gaat 'adults only' een trend worden in de Nederlandse hotelwereld?
  8. Peter Rouwen over de revival van bokbier: 'Het is een soort nieuwe haring geworden'
  9. Peter Rouwen over gevaren van alcohol: 'We moeten ons gezond verstand gebruiken'
  10. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Hebben we te vroeg gejuicht?'
  11. Peter Rouwen over wedstrijdbier: 'Medailles verkopen geen druppel extra'
  12. Pelle's is 'gewoon' de beste
  13. Je kunt AI prima inzetten als oproepkracht
  14. Peter Rouwen over boter in bier: 'Noodzakelijk voor doordrinkbaarheid?'
  15. De bruine kroeg blijft altijd bestaan