Hotelschool The Hague
Omarm je slimste medewerker
Artificial intelligence, of gewoon AI, lijkt moeilijk samen te gaan met horeca. Hoe kan iets zo abstracts als kunstmatige intelligentie samengaan met gastvrijheid en menselijk contact?

Artificial intelligence, of gewoon AI, lijkt moeilijk samen te gaan met horeca. Hoe kan iets zo abstracts als kunstmatige intelligentie samengaan met gastvrijheid en menselijk contact?

Technologie is in de horeca allang geen bijzaak meer. Werken met data, digitale reserveringssystemen en QR-bestellingen zijn inmiddels net zo vanzelfsprekend als het zetten van een goede kop koffie.

Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.

Er is een ster overleden. Een ster die telde voor drie. Superlatieven komen tekort om Jonnie Boer te beschrijven.

Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?

Het woord 'duurzaamheid' is in de loop der jaren flink sleets geworden. Bedrijven, overheden en organisaties gebruiken het te pas en te onpas om een groen imago uit te stralen.